elemes_konyha.png

FREDDI elemes konyha bemutatása

Minőségi konyhabútor közvetlenül a gyártótól!

 

A FREDDI konyhabútorral nem kell legóznod!

A konyhabútor elemek teljesen kész, összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra (nem lapra szerelve), elemenként csomagolva, melyek tartalmazzák a tartozékokat. Az egyes elemek tartozékait, darabszámát részletesen megtekintheted az elemes konyha webáruházban, a Részletek gombokra kattintva.

Egyedül az alsó íves sarokpolcoknál nincsenek a lábak felszerelve, mert ez az elem mind bal mind jobb oldalra átfordítható, és a tetszőleges állás kiválasztása után kell felszerelni a lábakat a mellékelt 4-4 csavarral. A munkalapba a mosogatótálca és a főzőlap helyét is egyénileg kell kivágatni. (Amennyiben kérsz beszerelést, úgy természetesen ezeket a helyszínen elvégezzük.)

 

Magas minőségű anyagok, trendi színek

Az elemek korpusza minden elem esetében 1,8 cm vastag laminált bútorlap.

Az elemek frontja 18 mm-es, egy oldalon laminált MDF lap hordozóanyag, 0,4 mm vastag PVC fólia bevonattal, melynek felragasztása vízbázisú környezetbarát ragasztóval történik.

Az MDF elemek frontjának színei: calvados, juhar, sötét ében, bükk, cseresznye, akác, dió, csomós fenyő, fehér, amerikai cseresznye, beige, metál, fehér horizont.

A felső elemek magassága 72 cm. Hátfaluk fehér színű, kivéve a sarokelem és a nyitott polcok esetén, ahol a hátfal színazonos az oldallal.

Az alsó elemek magassága: 85 cm munkalappal és az állítható króm lábbal együtt. Hátfaluk fehér színű, illetve a nyitott polcok esetén színazonos az oldallal.

 

Elnyűhetetlen munkalap, minősített alapanyagok és alkatrészek

A konyhai munkalapok fényes és matt változatban rendelhetők; mindegyik jellemzője, hogy karcmentes, ütés-, kopás- és hőálló anyagból készül.

Az ajtók nyitása és zárása a rendkívül hosszú élettartamú, nemében magas kategóriájú olasz kivetőpánttal valósul meg.

A konyhabútor gyártáshoz szükséges alapanyagokat, alkatrészeket viszonteladók beiktatása nélkül, egyenesen a gyártó cégektől szerezzük be, nagy hangsúlyt fektetve a beszállítók és termékeik minősítésére.

 

 

Következő:  


 
   
MediaBOOM! MediaBOOM!