konyha_akcio_lyoness.png

Vásárlás Lyoness utalvánnyal

Freddi Bútor-Lyoness vásárlási utalvány tájékoztató

  

Kedves utalvány Vásárló!

 

Értesítjük Önöket, hogy a Freddi Bútor Lyoness utalványok elfogadási határideje 2018 március 15.én lejár! A határidő lejárta után további Freddi Bútor Lyoness utalványok elfogadás illetve beváltása nem áll módunkban!

 

Tájékoztatjuk Önt, hogy a Freddi Bútor Lyoness vásárlási utalványokat az alábbiak szerint használhatja fel:

 

1.  A Freddi Bútor utalvány csak és kizárólag KONYHABÚTOR és KONYHABÚTOR TARTOZÉKOK vásárlására használható fel. Az utalvány nem váltható be a konyhabútor szállítására és szerelésére.

 
2.  A vásárlási utalvány készpénzre nem váltható, és készpénz nem adható vissza az utalványból.
 
3.  A vásárlási utalvány csak névértékben váltható be, illetve más kedvezményes akcióval nem vonható össze.
 
4.  Önnek lehetősége van Freddi Konyha elemes webáruházunkon keresztül konyhabútort rendelni, illetve tekintse meg honlapunkon aktuális akciós és egyéb ajánlatainkat, mely konyhabútorokra az Ön utalványa is érvényes.
 
5.  Egyedi kérés esetén ügyfélszolgálatunk tájékoztatja a rendelési és megtekintési lehetőségekről.
 
6.  Kérjük Önt, hogy tájékozódjon az alábbi elérhetőségeinken utalványának levásárlásával kapcsolatban bővebb információért: 
tel: 20/274-0030

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a konyhabútor megrendelésekor az utalványait a Freddi Konyha részére le kell adni, az utalvány hitelességének ellenőrzése céljából.

 

A már megrendelt, gyártási folyamatba került konyhabútorra leadott utalványokat a vevő részéről történő elállás esetén nem áll módunkban visszaadni.

 

Kérjük a fentiek figyelembe vételét. 

  

FREDDI KONYHA

 
Vásárolhatsz konyhabútort és tartozékokat Lyoness utalvánnyal a FREDDI Konyha Webáruházban. Ha a webáruházban rendelsz, akkor szintén az utalásos fizetést kell választanod (a megjegyzés rovatban fel kell tüntetned, hogy Lyoness utalvánnyal fogsz fizetni).  Lyoness utalvánnyal történő fizetés esetén a teljes vételárat a megrendeléskor kell kifizetni, akkor is, ha a teljes vételárat utalvánnyal fizeted és akkor is, ha csak egy részét. Minden más ugyanúgy történik, mint a nem utalvánnyal történő fizetés esetén.
 
 
További részletek a Lyoness Tagságról: www.lyoness.hu

 
   
MediaBOOM! MediaBOOM!